Slide background
Slide background

Kiropraktorvakten

For akutt hjelp utenom vanlig arbeidstid kan du ringe:

Grimstad
: 37 04 46 88
Lillesand: 37 27 37 37

Ny adresse i Grimstad!

Du finner oss nå i nye lokaler på Fokus Senteret, Storgaten 90.


Vis større kart

Velkommen til våre hjemmesider!

Her kan du lese litt om oss, kiropraktikk, og hva vi kan hjelpe deg med. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, enten via telefon eller Kontakt oss.

Timebestilling og avbestililng gjøres via «Timebestilling» på denne siden, eller via telefon. Vi tar ikke imot timebestilling eller avbestilling på e-post eller kontakt oss.

Ved Grimstad kiropraktorklinikk og Kiropraktorklinikken i Lillesand har våre kiropraktorer bred erfaring fra utredning og behandling av akutte og kroniske plager fra bevegelsesapparatet. Vi kan yte faglig god akutthjelp og sørge for nødvendig avklaring av en mengde tilstander. Ved vår klinikk i Lillesand har vi diagnostisk ultralydmaskin som raskt kan gi svar på omfanget av betennelser og seneskader. Hos oss får du råd om hvordan du kan håndtere en rekke nerve-muskel-skjelettplager og får tilbake et liv i bevegelse.

Vi kan hjelpe din bedrift

Vi vet hvor viktig det er å ha en kropp som tåler arbeidslivets oppgaver. Enten du jobber med stillesittende kontorarbeid eller fysisk tungarbeid. Det koster å være borte fra jobb. Her kan du lese mere om våre bedriftsavtaler.