Dette er våre dyktige kiropraktorer

Vi er en gjeng med hyggelige kiropraktorer, som står klar til å hjelpe deg!

Lise Lothe phd

Lise Lothe phd

Kiropraktor Grimstad

Lise jobber på klinikken vår i Grimstad. Hun har jobbet som forsker ved Oslo Universitetsykehus og Universitetet i Oslo hvor hun har tatt doktorgrad i nevrofysiologi. Kiropraktorutdannelsen har hun fra Palmer College of Chiropractic i 1991, og hun har en MSc grad fra universitetet i Portsmouth, England med hovedvekt på rehabilitering. Lothe har en lang idrettskarriere bak seg som eliteutøver i svømming og er instruktør i Friskis & Svettis hvor hun også lisensierer nye instruktører. Interessen for og vissheten om de positive virkningene av trening preger også hennes virke som kiropraktor og foreleser. Hun har fra 2008-2013 vært leder for Norsk Forening for Ryggforskning og sittet i styringsgruppen for folkehelsearbeid i Grimstad og er folkevalgt som nestleder i Helse- og omsorgsutvalget i Grimstad kommune. Som Dekan for European Academy of Chiropractic og har hun som oppgave å lede arbeidet for etter-og videreutdanning for kiropraktorer i Europa.

Lise ble kåret til Årets Kiropraktor ved Norsk Kiropraktorforenings jubileums-årsmøte i Bergen i 2010.

Tim Raven

Tim Raven

Kiropraktor Lillesand

Tim er din kiropraktor i Lillesand og årets kiropraktor 2011. Han har høstet bred erfaring som kiropraktor i Australia og England før kan kom til Norge i 1999. Kiropraktorutdannelsen tok han ved RMIT universitet, Melbourne, Australia i 1988. I 2003 avsluttet han sin Master of Science grad i Klinisk Kiropraktikk ved universitetet i Portsmouth, England. Tim har holdt mange kurs i rehabilitering både i inn- og utland. For tiden jobber han med et doktorgradsprosjekt ved Oslo universitetsykehus som omhandler nakke. I 2012 fullførte Tim en europeisk sertifisering i diagnostisk ultralyd. Han har brukt ultralyd siden 2005 som et diagnostiskhjelpemiddel til å kartlegge sine pasienters muskel- og skjelettplager.

I tillegg til klinikk og forskning har Tim vært styremedlem og leder for European Council on Chiropractic Education, en evaluerings og godkjennings organisasjon for kiropraktorutdanning i Europa og Sør Afrika. Tim er fremdeles medlem av ECCE. Tim har de siste årene vart involvert i å lage en europeisk standard for kiropraktortjeneste som ble publisert i 2012.

Tim har spillt australsk fotball og har i tillegg både spillt og trent basket i nesten 30 år. Han har inngående kjennskap til idrettskader og stor forståelse for viktigheten av å komme seg raskt tilbake på banen etter skade. Dette preger også hans omtanken for andre pasienter. Spillere på Jerv, Amazon og GTIF-basket har tidligere nytt godt av effektiv og rask behandling.

Damian King

Damian King

Kiropraktor Grimstad

Damian er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England i 1999, og jobber også i Kristiansand. Han kom til oss første gang i 2007 som vikar for Lise mens hun var i forskerpermisjon og er nå fast hos oss etter at Pernille sluttet for å vie seg til forskning. Damian har lang erfaring som kiropraktor fra England og Norge og holder for tiden på med en mastergrad-utdannelse i kronisk smertebehandling ved universitetet i Edinburgh. Han er spesielt interessert i hodepine, og har brukt 1 år av mastergrad-utdannelsen sin for å fordype seg i diagnose og behandling av hodepine.

Vi svarer gjerne på spørsmål. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!