Dette er våre dyktige kiropraktorer

Vi er en gjeng med hyggelige kiropraktorer, som står klar til å hjelpe deg!

Lise Lothe phd

Lise Lothe phd

Kiropraktor Grimstad

Lise jobber på klinikken vår i Grimstad. Hun har jobbet som forsker ved Oslo Universitetsykehus og Universitetet i Oslo hvor hun har tatt doktorgrad i nevrofysiologi. Kiropraktorutdannelsen har hun fra Palmer College of Chiropractic i 1991, og hun har en MSc grad fra universitetet i Portsmouth, England med hovedvekt på rehabilitering. Lothe har en lang idrettskarriere bak seg som eliteutøver i svømming og er instruktør i Friskis & Svettis hvor hun også lisensierer nye instruktører. Interessen for og vissheten om de positive virkningene av trening preger også hennes virke som kiropraktor og foreleser. Hun har fra 2008-2013 vært leder for Norsk Forening for Ryggforskning og sittet i styringsgruppen for folkehelsearbeid i Grimstad og er folkevalgt som nestleder i Helse- og omsorgsutvalget i Grimstad kommune. Som Dekan for European Academy of Chiropractic og har hun som oppgave å lede arbeidet for etter-og videreutdanning for kiropraktorer i Europa.

Lise ble kåret til Årets Kiropraktor ved Norsk Kiropraktorforenings jubileums-årsmøte i Bergen i 2010.

Tim Raven

Tim Raven

Kiropraktor Lillesand

Tim er din kiropraktor i Lillesand og årets kiropraktor 2011. Han har høstet bred erfaring som kiropraktor i Australia og England før kan kom til Norge i 1999. Kiropraktorutdannelsen tok han ved RMIT universitet, Melbourne, Australia i 1988. I 2003 avsluttet han sin Master of Science grad i Klinisk Kiropraktikk ved universitetet i Portsmouth, England. Tim har holdt mange kurs i rehabilitering både i inn- og utland. For tiden jobber han med et doktorgradsprosjekt ved Oslo universitetsykehus som omhandler nakke. I 2012 fullførte Tim en europeisk sertifisering i diagnostisk ultralyd. Han har brukt ultralyd siden 2005 som et diagnostiskhjelpemiddel til å kartlegge sine pasienters muskel- og skjelettplager.

I tillegg til klinikk og forskning har Tim vært styremedlem og leder for European Council on Chiropractic Education, en evaluerings og godkjennings organisasjon for kiropraktorutdanning i Europa og Sør Afrika. Tim er fremdeles medlem av ECCE. Tim har de siste årene vart involvert i å lage en europeisk standard for kiropraktortjeneste som ble publisert i 2012.

Tim har spillt australsk fotball og har i tillegg både spillt og trent basket i nesten 30 år. Han har inngående kjennskap til idrettskader og stor forståelse for viktigheten av å komme seg raskt tilbake på banen etter skade. Dette preger også hans omtanken for andre pasienter. Spillere på Jerv, Amazon og GTIF-basket har tidligere nytt godt av effektiv og rask behandling.

Damian King

Damian King

Kiropraktor Grimstad

Damian er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England i 1999, og jobber også i Kristiansand. Han kom til oss første gang i 2007 som vikar for Lise mens hun var i forskerpermisjon og er nå fast hos oss etter at Pernille sluttet for å vie seg til forskning. Damian har lang erfaring som kiropraktor fra England og Norge og holder for tiden på med en mastergrad-utdannelse i kronisk smertebehandling ved universitetet i Edinburgh. Han er spesielt interessert i hodepine, og har brukt 1 år av mastergrad-utdannelsen sin for å fordype seg i diagnose og behandling av hodepine.

Emma Myklebust

Emma Myklebust

Kiropraktor Lillesand

Emma har fullført sin kiropraktorutdanning ved AECC University College i England. Hun jobber nå på klinikken i Lillesand, og er også tilgjengelig to dager i uken på Quartklinikken i Kristiansand. Emma har spesiell interesse for korsrygg og bekkenplager, nakkesmerter og fotproblematikk. Hun er også opptatt av en aktiv livsstil, og bruker trening og rehabilitering som en viktig del av behandlingen. Emma kan også hjelpe deg igang med trening på Fitnesspoint Treningssenter vegg i vegg med klinikken.

Vi svarer gjerne på spørsmål. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!