Lenker

Aleris Sykehus og Røntgen Lillesand
I Lillesand holder vi til sammen med Aleris Sykehus Agder som kan tilby pasienter hele forløpet, fra diagnostikk til eventuell behandling på ett og samme sted. Her finner du et bredt medisinsk tilbud med moderne bildediagnostikk, plastikkirurger, ortopeder, hudlege og urolog, og dette tilbudet vil utvides etterhvert.

www.kiropraktikk.no
På hjemmesidene til Norsk Kiropraktorforening kan du finne nyheter om kiropraktikk og rygghelse. Her er også en oversikt over alle godkjennte kiropraktorer i Norge.

Aktiv Helse i Fokus
Her finner du ActiveMed’s dyktige fysioterapeuter som vi deler klinikk med i Grimstad.

www.ryggnett.no
Nasjonalt ryggnettverk er et prosjekt underlagt Sosial- og helsedirektoratet. Formålet med prosjektet er å bedre rygghelsen i befolkningen. Det er et tverrfaglig nettverk av ryggforskere og de som behandler rygglidelser.

www.aktivrygg.no
Pasientinformasjon. En tverrfaglig opplysningskampanje ved Spesialsykehus for rehabilitering, adv. Stavern støttet av Nasjonalt ryggnettverk og Sosial- og helsedirektoreatet.

www.cce-europe.org
Hjemmesiden til «the European Council on Chiropractic Education» ledet av kiropraktor Tim Raven frem til 2014. Her finner prospektive kiropraktorstudenter godkjente utdanningsinstitusjoner og informasjon om å studere kiropraktikk.

www.friskissvettis.no
Friskis & Svettis har et variert og kvalitetsikret treningstilbud. Her kan du prøve spinning, trening til musikk, stavgang og jogging med dyktige og engasjerende instruktører.

www.spinecentre.no
Vi samarbeider med Bergen Spince Centre som utfører ryggoperasjoner. Tilbudet er spesialisert og det utføres alt fra enkle prolapsoperasjoner til avanserte ryggoperasjoner som krever bruk av implantater. Sykehuset samarbeider med seks forskjellige klinikker i Sør-Norge for opptrening og etterbehandling. Kirurg Sjur Bråten har pasienter fra hele sørlandet til vurdering ved Kiropraktorklinikken i Lillesand en gang i måneden. Her tar vi oss av ryggtreningen for de som har behov for dette.

www.omegakur.no
Fersk, ren, norsk fiskeolje fremstilt helt uten kjemikalier. Omega-3 hjelper deg med å bekjempe betennelser i kroppen. Vi anbefaler Omega Cure for dens høye kvalitet og gode smak.